ZOMERAVOND COMPETITIE 2003 GESTART

Geen Lid? dit is je kans om mee te spelen.....

Op dinsdag 1 juli is wederom de Zomercompetitie van start gegaan. Dit is een competitie met het speeltempo 45 minuten per persoon per partij. Hierdoor kunnen we 2 partijen per avond spelen. De eerste ronde start om 20.00 uur. Het is een competitie zonder een verplicht karakter, je kunt 1 of 2 ronden meedoen en bij verhindering zonder afmelden wegblijven. Tevens is hierbij de mogelijkheid voor de schakers die geen lid zijn van onze vereniging om deel te nemen. NIET-leden zijn tegen betaling van 1,50 Euro van harte welkom. Men kan daarvoor één of twee ronden mee spelen. Vooral hier geldt: 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd'. Het bijzondere aan deze competitie is, dat de leden van Schaakvereniging Doetinchem, schakers ontmoeten die bij een andere vereniging lid zijn of de zo genaamde 'thuisschakers'.

Voor de 'thuisschakers' is dit natuurlijk een mooie gelegenheid om sfeer te proeven. Probeer het eens, je zult er geen spijt van krijgen. Juist deze avonden zijn erg gezellig en ... onze computer c.q. wedstrijdleider(s) zorgen voor een tegenstander op ieder gewenst niveau. Goede schakers zijn welkom maar ook 'de mindere goden' die van gezelligheid houden, willen we bij deze oproepen om eens een avond te komen, iedereen is van harte welkom. Voor informatie kun je bellen met Kees (voorzitter) of Benno (wedstrijdleider). Graag tot ziens in het Denksportcentrum, Industriestraat 23b te Doetinchem.

Bij deze wil ik iedereen prettige vakantie wensen en veel plezier bij de zomercompetitie.